hirdetés
hirdetés

A jövőnk a spájzban van!

Itt az idei Szakma Napja program!

Nemcsak a 20 éveseké a világ...

2012-ben 20 éves az Élelmiszer szaklap, ez alkalomból idén a Szakma Napja központi gondolata is kapcsolódik  a jeles eseményhez: A jövőnk a spájzban van! - de mit is jelent ez?

hirdetés

Az élelmiszeripar kulcsfontosságú ágazat lesz a jövőben! A minőségi élelmiszer előállítása egyre drágább, erőforrásaink egyre szűkösebbek.  Azé a jövő, akinek vize van! Helyzetbe kerülnek a helyi élelmiszerek. Előtérbe kerül a webkereskedelem  - ugye ismerősek ezek a gondolatok, amelyek az FMCG-szektor jövőjét körbelengik?

Nem vagyunk jósok, nem látjuk előre, hogy mi fog történni a piacon az elkövetkező 20 évben, azonban előremutató trendeket már ma is körvonalazhatunk, elég ha szétnézünk saját képzeletbeli spájzunkban.

 • Mivel tölti meg az éléskamráját ma egy átlag fogyasztó? 
 • Mivel fogja megtölteni a jövőben? Hazai áruval? Egészséges áruval? Fenntartható áruval? 
 • Hogyan kell ehhez az élelmiszeriparnak, a kereskedelemnek  és a médiának alkalmazkodnia? 
   

A jövőnk a spájzban van! 

- ez a Tizedes meg a többiek-ből átalakított szállóige többszörösen is igaz mai világunkra, hiszen egyrészt a jövő már itt van, mondhatni betette a lábát az életünkbe, a fogyasztási szokásainkba, meghatározza, hogy mit, mikor és mennyiért vásárolunk, másrészt azt is jelenti, hogy az  élelmiszeripar jóléte mindannyiunk jólétének alapfeltétele.

 • Miből tud gazdálkodni az ipar? 
 • Milyen utak, innovációk, megoldások állnak már most rendelkezésére ahhoz, hogy előnyére alakítsa a változó világ kihívásait?

Ezeket a kérdéseket fogjuk szakavatott előadóinkkal boncolgatni; nemzetközi és hazai fogyasztói trendeket, az ipar lehetőségeit, kiváló magyar ötleteket, a kereskedelem újításait és új marketingmegoldásokat elemezve.

20 évesek lettünk!

A 14. alkalommal megrendezendő Szakma Napján nemcsak a 20 éves Élelmiszer szaklapot ünnepeljük, hiszen a jubileum  alkalmat ad arra is, hogy az FMCG-piac elmúlt húsz évéről levonjuk a következtetéseket, és a jó/rossz tapasztalatokból okulva beszéljünk a jelenről és közös jövőnkről. Ebben segítségünkre lesznek a szintén idén kerek évfordulóval büszkélkedő partnereink is, akikkel - játékos formában - együtt elevenítjük fel a közös, "dicső" múltat.

Várjuk szeretettel, ünnepelje velünk az Élelmiszer szaklap 20. születésnapját, és találjuk ki együtt jövőnket a gyönyörű, balatonfüredi Anna Grand Hotelben!

Programért, kedvezményes jelentkezési feltételekért kattintson ide!

 


 

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

 • napi friss hírek, érdekességek
 • kutatások, elemzések
 • exkluzív riportok
 • szakmai konferenciák
 • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél