hirdetés
hirdetés

Ki lett az év üzletembere?

Az idén immár nyolcadik alkalommal adták át az Ernst and Young Az év üzletembere díjakat. 2011-ben a Független Bírálóbizottság döntése értelmében Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke, lett az év üzletembere.

hirdetés

A Példakép Zwack Péter, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának tiszteletbeli elnöke, a Merész újító Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója, és a Jövő ígérete Bolyki János, a Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosa lett - derül ki az MTI tudósításából.


Soós CsabaA bizottság indoklásában egyebek között megállapítja, hogy a győztes vállalkozó egy meghatározó piaci rés felismerésével robbant be a hazai piacra, majd a tőkepiac bizalmát és támogatását megkapva Európát is meghódította. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére a mindössze 4 millió forintos tőkével alapított vállalat mára egy 26 milliárd forintos tőzsdei céggé fejlődött. Piaci modelljük kiemelkedő, hiszen szolgáltatásuk révén ügyfeleik számára teremtenek megtakarításokat, biztosítva számukra a modern és biztonságos infrastruktúrát. Tevékenységük nemzetgazdasági szempontból is jelentőséggel bír, és a helyben megtalálható erőforrásokra koncentrálva a vállalat a fenntarthatóság jegyében működik. A fiatal vállalkozó stratégiai gondolkodása és dinamizmusa révén viszi előre, és fejleszti cégét. Bátor üzleti döntései mellett megfontolt és kiegyensúlyozott vezető, aki a fiatal tehetségek felkarolására, munkatársai fejlesztésére, támogatására is kiemelkedő hangsúlyt fektet - olvasható az MTI beszámolójában.


Az Ernst and Young 1986-ban Amerikában indította útjára az "Entrepreneur Of The Year" (EOY) programot, az egyetlen nemzetközi, védjegyoltalommal ellátott üzleti díjat, amely az elismeréshez vezető erőfeszítésekről, kitartásról, hitről, valamint a kimagasló teljesítményt felmutató üzletemberekről szól. 2003 óta Magyarországon is odaítélik a kiemelkedő presztízsű kitüntetést.
 

(forrás: mmonline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél