hirdetés
hirdetés

Új dm üzlet nyílt Pilisvörösváron

A dm drogérialánc 2012. április 26-án megnyitotta új üzletét Pilisvörösváron. A nyitás alkalmából három napon át 5X ponttal és 15% végösszegi kedvezménnyel várják a vásárlókat.

hirdetés

2012. április 26-án a pilisvörösvári Fő út 33. szám alatt adták át a legújabb dm üzletet, ahol a reggel 8 órai nyitást követően egész nap nagy volt az érdeklődés. Az új bolt 248 m2 eladótérrel és közel 11.000 féle termékkel várja a vásárlókat, akik hétfőtől szombatig élvezhetik a hatalmas termékkínálatot és az igényes környezetet.

A dm a nyitás napján, és az ezt követő két napon külön akcióval is készült vásárlóinak, akik még aznap, a Budapest IV. kerület Lóverseny tér 3.B szám alatt újranyitó dm üzletben is részesültek az extra kedvezményekben. A dupla boltnyitás rengeteg vásárlót vonzott a két üzletbe, akik a dm saját márkás termékei közül az Alnatura bio élelmiszerek és az Alverde natúr sminktermékek vásárlására is felhasználták a 15% végösszegi kedvezményt és az 5x pontot.

A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények és a környezet védelmének figyelembe vétele mellett a drogéria társadalmi célú kezdeményezései is széles körben elismertté teszik a hálózatot. Ennek keretében a dm a vásárlókkal együtt most az óvodás korú gyermekek napvédelméért gyűjti az infopulton keresztül adományozható active beauty pontokat.

A dupla üzletnyitásról a dm.Magyarorszag facebook oldalán értesülhettek először a rajongók, akik tájokoztatást kaptak a várható kedvezményekről és az üzlet pontos nyitva tartásáról is.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél