hirdetés
hirdetés

A METRO a Sziget-fesztiválok hivatalos élelmiszerbeszállítója

Az együttműködés a most kezdődő VOLT, a Heineken Balaton Sound és Sziget fesztiválok vendéglátó ipari egységeinek kiszolgálásáról szól.

hirdetés

A METRO Kereskedelmi Kft. Magyarország legnépszerűbb – a Sziget Szervezőiroda által szervezett – nyári fesztiváljainak hivatalos beszállítói partnere lett 2011-ben.

Minden fesztiválon két területi képviselőt biztosítanak arra, hogy a vendéglátóipari egységek rendeléseit azonnal felvegye és a megrendeléseket a helyszínre szállítva már másnap reggelre teljesítse. A METRO képviselői a termékekkel kapcsolatos információkkal felvértezve állnak a fesztiválok büféseinek, csaposainak rendelkezésére, így a leggyakrabban megrendelt áruk között nem csupán élelmiszerek és főzési- és koktél-alapanyagok, de a rendezvények ideje alatt nélkülözhetetlen kiegészítők is megtalálhatók, például a munkaruházat, a konyhai segédeszközök, edények, vagy éppen a hosszabbítók és lámpák.

„A Sziget szervezői a látogatók kényelme és felhőtlen szórakozása érdekében évről évre törekszenek arra, hogy a szolgáltatások színvonala folyamatosan fejlődjön, ezért számunkra óriási öröm, hogy mi is csatlakozhatunk a legnagyobb hazai fesztiválokhoz idén. Magas minőségű termékeinkkel és partnereink rugalmas kiszolgálásával szeretnék hozzájárulni a vendéglátó ipari egységek, és egészében a fesztiválok sikeréhez!” – mondta el Bősze Ákos, a METRO Kereskedelmi Kft. budaörsi áruházának igazgatója.    

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél