hirdetés
hirdetés

A munka hadának lépte lépésszámlálóval dobogott

A kövér pincér mélabús?

Lépésszámlálót szerelnek magukra a munka ünnepén a bükfürdői vendéglátósok, közölte a helyi vállalkozókat tömörítő egyesület.

hirdetés

Azt szeretnék lemérni, hogy a strandszezon kezdetén mennyit kell dolgozniuk azért, hogy kiszolgálják a vendégeket. „Egy vendéglátós a szezon kezdetén 2-3 kilométert gyalogol naponta, augusztusra ez a szám akár 15-20 kilométerre is felmehet. A lépésszámláló beszerzésével pontosabban tudjuk majd megmondani, mennyit is kell gyalogolnia egy pincérnek a turisztikai szezonban” – mondta Kiss Péter, a Bükért Vállalkozók egyesületének lépéstagja.

Szerintük ez azért fontos, mert egyre több a túlsúlyos pincér, akiknek a kondiciója nem felel meg a nyári nagyüzemhez. „A rossz kondíció pedig kedvetlen pincéreket és lassú kiszolgálást okoz, amit egyetlen fürdővárosi vendéglátóegység sem engedhet meg magának” – mondta Kiss.

A vendégeket is arra ösztönzik, hogy figyeljenek oda a testükre. A városban két kerékpárkölcsönzőt nyitottak, a fáradékonyabbak elektromos bicikliket is bérelhetnek.

(forrás: Index)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél