hirdetés
hirdetés

Megnyitott az első kétszintes dm üzlet Magyarországon

Nemcsak emeletes, de a legnagyobb is

A dm drogérialánc 2011. november 9-én, átépítést követően nyitotta meg újra az Allee Bevásárlóközpontban működő üzletét, amely így az első kétszintes eladótérrel rendelkező üzlet a magyarországi hálózatban. Az üzlet a nyitás alkalmából három napig tartó ötszörös active beauty pontjóváírással és kibővült termékválasztékkal várja a vásárlóközönséget.

hirdetés

2011. november 9-én az újbudai Allee Bevásárlóközpontban nyitott meg a dm legújabb üzlete, ahol hétfőtől szombatig 8-21 óra között, vasárnap 9-19 óráig várják a vásárlókat. Hazánk első kétszintes dm üzlete mintegy 239 m²-es földszinti és 230 m²- es emeleti eladótérrel és kiszolgáló résszel a legnagyobb hazai dm üzlet címet is kiérdemelte.

A dm a nyitás napján, és az ezt követő két napon külön akcióval is készült; a törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek minden 200 Ft után 1 pont helyett 5 pontot írnak jóvá.

Az üzlet különlegessége, hogy a hatékony és gyors kiszolgálás érdekében öt kassza áll a vásárlók rendelkezésére, három kassza a földszinten, kettő pedig az emeleten. Továbbá, hogy az emeletre csigalépcsőn és két lift segítségével is fel lehet jutni.

A kétszintes áruházban kibővült termékkínálattal találkozhatnak a vásárlók. A termékválaszték elosztásánál nagy figyelmet fordítottak arra, hogy mindkét szinten legyen olyan termékkategória, amit gyakran keresnek a vásárlók. A termékkínálat a szintenként ugyanakkor tematikusan különbségeket is mutat. A földszinten a szépségápolás, tisztálkodás, dekorkozmetika, natúrkozmetika, arcápolás, női higiénia, szájápolás, hajápolás kellékei találhatók meg, míg az emeleti eladótérben a háztartással, babaápolás kapcsolatos termékek, valamint bio és reform élelmiszerek kaphatók. A dm üzletek szokásos választékán felül divatékszereket, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket, valamint natúrkozmetikai termékeket is kínál a megújult bolt.

Hasonlóan a többi üzlethez, itt is a bio élelmiszerek széles választéka kapható, ami az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi. A minőség, a széles választék és a változatos kedvezmények egyre több vásárlót vonzanak a dm üzleteibe. Az ár-érték arány leginkább a dm saját márkás termékeinél érvényesül, a legkedveltebbek ezek közül a Balea test- és hajápoló készítményei, az alverde natúrkozmetikumai és a Denk mit háztartási termékek.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél