hirdetés
hirdetés

Red Bull Pilvaker lett a legpengébb rendezvény

A vírusfilmet és az integrált kampányt is díjazták

Arany Pengével díjazták a Human Telex Reklámügynökséget a Red Bull Pilvaker esemény megszervezéséért a rendezvényes megoldások kategóriában. A Vam Design Center mintegy 700 fős közönsége előtt zajló legpengébb forradalmi szavalóverseny a hiphop stílus és az irodalmi művek izgalmas találkozásának adott otthont 2012. március 14-én.

hirdetés

„Már a Red Bull Pilvaker szervezése alatt is tudtuk, hogy egy egészen különleges – a több évtizedes rendezvényes tapasztalatunk mellett is inspiráló és izgalmas – esemény születik.
Kihívás volt benne a részvétel és nagy megtiszteltetés, hogy ezt a szakma is értékelte, méghozzá a legértékesebb Arany Penge díjjal” – emelte ki Soproni István, a Human Telex Reklámügynökség rendezvényigazgatója.

Hozzátette: természetesen a rendezvény sikere mögött a valóban eredeti koncepciót pilvakermegalkotó Red Bull, valamint a kommunikációs ügynökség (Kastner&Partners) kiváló munkája is ott áll. Nem véletlen, hogy mind a vírusfilm, mind az eseményt népszerűsítő integrált kampány díjazott lett az Arany Penge Kreatív Fesztiválon.

A rendezvény tematikája az 1848-as szabadságharchoz kötődött, de a forradalmi szellemiség mai – rap és slam poetry stílusú – értelmezése új értéket teremtett, amelynek a speciális zenei terület és az előadó-művészet neves képviselői mellett a legtehetségesebb versenyzők adtak hangot. A belvárosi helyszín kiválasztása mellett ennek a küldetésnek a szolgálatába állították az esemény minden mozzanatát, a dramaturgiától kezdve a színpadi kiegészítő produkciókon át a hang és fénytechnikáig.

„Nem először dolgoztunk együtt a Red Bullal, és az ügyfél és az ügynökség közötti összhang, a kreatív és újdonságokra nyitott csapatmunka nagymértékben járul hozzá a megmozdulások eredményességéhez” – emelte ki a Human Telex Reklámügynökség rendezvényigazgatója.

A rendezvény részletes anyaga ezen a linken található meg: www.redbull.hu/pilvaker

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél