hirdetés
hirdetés

SPAR újdonságok az iskolakezdésre

Új termékekkel készül a sulira a lánc

Idén is nagy kedvezményekkel és kibővített kínálattal készült a SPAR Magyarország Kft. a tanévkezdésre. A teljes áruválasztékból a 2011. augusztus 11-től szeptember 14-ig érvényes, 24 oldalas INTERSPAR Iskolakatalógus nyújt ízelítőt.

hirdetés

SparAz iskolakezdés előtti időszakban a SPAR-csoport áruházaiban kedvező áron szerezhető be minden szükséges eszköz és felszerelés, ami elengedhetetlen egy sikeres tanévhez, emellett márkás ruházati cikkek és iskolatáskák széles választéka is várja a diákokat és a szülőket.

Az INTERSPAR hipermarketek kínálatában újdonságok is találhatók. Ilyen többek között a gyermekek és fiatalok számára kifejlesztett, nagyon jó minőségű, kiváló ár-érték arányú, exkluzív SPAR Creative sajátmárkás papír- és írószer termékcsalád is, mely vízfestékekkel, 12 és 24 darabos színes ceruzákkal, füzetekkel, filctollakkal, zsírkrétákkal, és ecsetekkel bővíti az iskolaszer választékot.

Emellett a vállalat a kedvelt SPAR Office termékeket is vonzó akcióval kínálja vásárlóinak. A termékcsalád iratrendezői divatos színekben, a minőségi College füzetek pedig új designnal kaphatók.

A SPAR-csoport vállalati filozófiájában hangsúlyosan van jelen a környezettudatosság. Ehhez illeszkedve új termékkel bővült a SPAR Office termékcsalád. SPAR Nature márkajelzéssel különféle méretű, FSC, vagyis felelős erdőgazdálkodásból származó papírból készült borítékok kerültek az üzletek polcaira azok számára, akik a vásárlói döntés során is szem előtt tartják a környezetvédelem ügyét.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél