hirdetés
hirdetés

6 részes videókampányba kezdett a Medve

6 részből álló videó sorozattal kezdett kampányba a Medve sajt szeptember elején. A „Hozzunk ki többet kedvenc sajtunkból!" szlogennel futó, kizárólag online felületen és a Cinema City mozihálózatban sugárzott kisfilmek egy-egy egyszerű trükkre épülve hívták fel a fiatal fogyasztók figyelmét, a már-már tradicionálisnak tekinthető termékben rejlő értékekre. A kikacsintós kampánynak ezzel még koránt sincs vége, mert hamarosan bemutatkozik a Medve Mágus.

hirdetés

A Medve sajt könnyen felhasználható, számos ízben és kiszerelésben kapható ezért szinte minden magyar háztartásban megtalálható. A hűséges és rendszeres Medve fogyasztók már jól tudják ezt. Az ő megtartásuk mellett a márka azt tűzte ki magának célul, hogy a fiatalabb korosztály számára is nélkülözhetetlen maradjon, ezért új kampányba kezdett.

„A kampány arra az egyszerű, de nagyon erős tényre épül, hogy a Medve velünk van, része az életünknek. Ereje abban rejlik, hogy a márkáról szinte mindenkinek eszébe jut egy-egy olyan példa a saját életéből, aminek részese volt a Medve sajt, amire kellemesen elmosolyodva gondol vissza.” – mondta Wilheim Gábor, a Pannontej marketing igazgatója.

6 héten keresztül, minden héten egy új videót bocsátottak online útjára, melyből az utolsó epizód a múlt héten került fel a netre. Nem kellett megvárni a kampány végét ahhoz, hogy láthatóvá váljon, a célközönség megszerette a kedves kisfilmeket.

Ezt támasztják alá a nézettségi adatok is: a Youtube-on csak az első 4 videó közel 1 milliós nézettséget produkált, a Facebookon több mint 700 ezer felhasználó találkozott a hirdetéssel és a Cinema City mozikban két hét alatt több mint 150 ezer néző látta, hogy milyen trükkökre képes a Medve.

A sikeren felbuzdulva, október 9-től, egy újabb játékos csavarral folytatódik a kampány. Párkányi Kolos népszerű bűvész bevonásával újabb 6 videót készít a márka. A koncepció gerincét 3 bűvészmutatvány adja, melyet 3 megfejtés kisfilm követ. A főszereplők természetesen itt is a jól ismert sajtok. A Medve Mágus azonban nem leplezi le rögtön magát, hanem játékra hívja a nézőket, ahol a trükköket megfejtők Medve ajándékokat nyerhetnek.

Az eddig megjelent videók az alábbi linken keresztül érhetők el:
https://www.youtube.com/channel/UCZoIrERnvq4xevIxCcMXLsQ/featured?disable_polymer=1
Párkányi Kolos Medve Mágus videói itt találhatók:
https://www.facebook.com/medvesajt/

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél