hirdetés
hirdetés

Átalakult az Avon marketingcsapata

Az Avon közleményben jelentette be, hogy február 1-től két országgal bővült az Avon Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz. A közlemény szerint a bővülés miatti átszervezték az Avon Magyarország marketing- és kommunikációs tevékenységét, azon belül is elsősorban az offline területeket.

hirdetés

Táborszki Mária
Táborszki Mária
A marketinges csapat irányítását a jövőben is Táborszki Mária, senior marketing menedzser látja el, kibővített, Szerbia és Montenegróra is kiterjedő feladatkörrel. A teljes hazai - offline és online – média irányítását Végh-Kósa Anita veszi át, aki 2016. június 15-e óta az Avon pr & digital menedzseri pozícióját töltötte be.

Végh-Kósa Anita
Végh-Kósa Anita
Az új struktúrában Végh-Kósa Anita irányítása alatt, az offline reklámok tervezéséért, adaptálásáért, illetve a content marketing kampányok megvalósításáért Irtó-Plóza Mónika, pr & advertising supervisor, illetve Bartos Anita, pr & advertising specialista felel.

Kardics Beáta, aki korábban a Pannónia csoport marketingaktivációs vezetőjeként többek között az offline médiatervezést és kampánymenedzsmentet is irányította, az átszervezést követően új területen, a hazai értékesítéstámogatás vezetőjeként folytatja pályafutását.

Kardics Beáta
Kardics Beáta
„A szervezeti átalakulással az Avon Magyarország kommunikációja az offline és online média tekintetében is egy kézben lesz. Ez nyilván nagy kihívás számunkra, ugyanakkor hatalmas szinergialehetőséget látunk benne. Célunk hogy az egyes területeken – legyen az offline vagy online, reklám vagy pr - a leghatékonyabb megoldásokat találjuk meg, illetve ezek összehangolásával a kommunikációnk magasabb szintre lépjen és hatékonyabban segítse tanácsadóink tevékenységét”- nyilatkozta Végh-Kósa Anita.

Az Avon Pannónia Csoport ügyvezető igazgatói pozícióját továbbra is Radeczky Zoltán tölti be, aki 2012 óta irányítja az Avon Pannónia régiót.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[220203] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél