hirdetés
hirdetés

Debrecenbe is ellátogat a Tejkaraván

December 9-én az Auchan debreceni hipermarketjéhez látogat a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács ikonikus kék kamionja, ahol a gyerekek játékos, szórakoztató formában ismerhetik meg a tejtermékeket és azok szerepét a korszerű, egészséges táplálkozásban. A Tejkaraván útja az Auchan közreműködésével jött létre, amellyel a vállalat a hazai tejtermelők, tejfeldolgozók termékeire kívánja felhívni a figyelmet. A családi program 10:00-17:00 óráig várja a látogatókat.

hirdetés

Székesfehérvár és Törökbálint után most a debreceni Auchan áruházhoz látogat a Tejkaraván, amely idén elnyerte a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) közönségdíját. A kék kamion látványos, interaktív programokkal mutatja be a tej útját, ahogyan az a réten legelő tehenektől eljut a boltok polcaira. A családok dietetikus segítségével tájékozódhatnak a tejfogyasztás fontosságáról az egészséges táplálkozásban, a legkisebbek pedig kvíz és játékok során tehetik próbára frissen megszerzett tudásukat.


„Fontos célkitűzésünk, hogy vásárlóink mindennapjait minőségi, egészséges és helyi termékekkel tegyük jobbá, ezért is örülünk, hogy a tej népszerűsítését ilyen innovatív módon segíthetjük, a Tejkaraván vendégül látásával áruházunkban”– mondta el Nagyszeghi András az Auchan debreceni áruházának igazgatója.

„A hazai kiskereskedelmi láncok közül elsőként kezdtük meg együttműködésünket a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanáccsal 2014-ben azzal a céllal, hogy segítsük a hazai termelőket, szorosabbra fűzzük velük együttműködésünket, és a közvetlen beszállítói kapcsolatok révén kedvezőbb árakat biztosítsunk vásárlóinknak. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk forgalmazott friss tej 100 százaléka, az UHT tejeknek pedig több mint 80 százaléka hazai, és örömmel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely a magyar tejtermékek népszerűségét növeli” – mondta el a program kapcsán Balázs Ildikó az Auchan Retail Magyarország minőségügyi és vállalati kapcsolatok igazgatója.

További információ a programokról: http://tejsziv.hu/a-tej-utja, https://www.facebook.com/tejsziv

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél