hirdetés
hirdetés

Demjén számmal frissült az Unicum reklámja

A három idősíkban (1964, 1988, 2016) játszódó tavalyi karácsonyi kisfilmben Zwack Sándor is felbukkant egy cameoszerepben. 

hirdetés

Az „Az én hősöm az apám” című kisfilm 2017-es változatának zenei aláfestését közkívánatra változtatták meg, így mostantól a videót Demjén Ferenc „Várj míg felkel majd a nap” című számának dallamai kísérik, amelynek mondanivalója és üzenete is igazodik a vállalat filozófiájához: „Egy új nap mindig új reményt ígér / A végtelen sötétjét tépve szét.” - írják a közleményben. A tavalyi verzióban Horváth Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című dala szólt.

A vállalat az idén egy érdekes kulisszatitkot is feltárt: a kisfilmben a család hatodik generációját képviselő Zwack Sándor,  a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke is szerepet vállalt. „A mi összetartó családunkban rendkívül fontosak az apáról gyermekre szálló tradíciók. Ezért annyira különleges számunkra a film, és – ahogy a legszemfülesebbek tavaly már kiszúrhatták – ezért vállaltam én is egy rövid szerepet a videóban. Egy olyan jelenetben tűnhettem fel, ami egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen nagyon boldog emlékeket őrzök az Édesapámmal közös karácsonyi készülődésről. Sokat voltunk távol egymástól, ezért a karácsony minden évben különleges volt számunkra, hiszen attól lett igazi ünnep, hogy mindannyian együtt lehettünk” – tette hozzá Zwack Sándor.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[215880] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél