hirdetés
hirdetés

Internetes kérdőív az idei dinnyeszezonról

A Magyar Dinnyetermelők Egyesülete online kérdőíves felmérést végez a termelők és a fogyasztók körében a 2017-es dinnyeszezonról. Az eredmények alapján állítja össze a következő évi célokat.

hirdetés

A 2017. tavaszán megújult Magyar Dinnyetermelők Egyesülete elsődleges célja az, hogy összefogja a hazai termelőket és a hazai minőségi dinnyetermelés érdekében a partnerszervezetekkel együttműködve a termelők hatékony képviseletét lássa el. Emellett támpontot kíván nyújtani a hazai fogyasztóknak a legjobb magyar termelésű dinnyék kiválasztásában, legyen az görög- vagy sárgadinnye. (Ebben az évben fogyasztásösztönző kampánnyal a NAK is segítette a termelőket.)

Forrás: 123rf

Az MDE úgy véli, a 2017-es dinnyeszezont sokan sokféleképpen zárták, és minden bizonnyal sokaknak csalódást is okozott ez az év. Ám a magyar dinnyének nem csak múltja, de jövő is kell, hogy legyen. Ennek érdekében az egyesület felméri a hazai termelői és fogyasztói véleményeket, a termesztéssel és felvásárlással, valamint az értékesítéssel kapcsolatos problémákat, és ezen észrevételek alapján megoldási lehetőségeket dolgoz ki és újabb célkitűzéseket állít fel 2018-ra. A kérdőív itt érhető el.

(forrás: Magyar Dinnyetermelők Egyesülete)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél