hirdetés
hirdetés

„Kapj rá” a halra Tiszafüreden is!

A „Kapj rá!” kampány és a „Kapj rá!” kampány faháza sem hiányozhat az idén 40 éves fennállását ünneplő Tiszafüredi Halasnapokról 2018. július 6. és 8. között. A csodálatos természeti környezetben fekvő Tisza-tó számtalan édesvízi halfaj otthona, és a halételek szerelmesei is ízletes fogásokat találhatnak a tóparti éttermekben. A Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred a jubileumi fesztivál alkalmából három napon keresztül várja a látogatókat. A színpadon a magyar könnyűzene színe-java – például a Wellhello, a Pataky Művek, a Tankcsapda és a Cozombolis – szórakoztatja a közönséget, és természetesen ízletes halételekből sem lesz hiány.

hirdetés

Halas kóstolóval, receptes kiadványokkal és gyermek foglalkoztatóval várja az érdeklődőket a „Kapj rá!” faháza Tiszafüreden, a negyvenedik, jubileumát ünneplő Halasnapokon. A halételek szerelmesei többek között füstölt afrikai harcsafilét és füstölt pisztrángfilét kóstolhatnak zöldségekkel és mártásokkal, ha ellátogatnak a standhoz, amely a fesztivál központi helyén, a Halas téren fogadja a látogatókat. A kampány marketing promócióját a MAHOP Irányító Hatóság megbízásából megvalósító Agrármarketing Centrum a nyár folyamán több belföldi rendezvényen és fesztiválon is szervez megjelenést.

Sült ponty (Forrás: 123rf)

A kampány célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a halfogyasztás fontosságára és a jelenleg éves szinten mindössze 5-6 kg-os fejenkénti halfogyasztás legalább 20%-kal növekedjen a 2023-ig tartó promóció végére. A halhús ugyanis szervezetünk számára nélkülözhetetlen telítetlen zsírsavakat, teljes értékű fehérjéket, számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, hazánk édesvízi halállománya pedig kiváló minőségű.

A Tiszafüredi Halasnapok 2018. július 6-án, péntek délután nyitja meg kapuit karneváli felvonulással, majd élő koncertekkel. A hétvégén további színes programok, például a tiszai halételek gasztrofesztiválja, műrepülő bemutató és strandfoci kupa is várja a közönséget.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél