hirdetés
hirdetés

Karitatív akció a gyermekotthonban

A Bicskei Gyermekotthon lakói számára saját kezűleg készítettek ajándékokat és játékokat a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai. A karitatív csapatépítő program végén a dolgozók közösen adták át az elkészült tárgyakat a gyermekotthon képviselőjének. 

hirdetés

A Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban dolgozó pedagógusok, nevelők és gyermekfelügyelők rendszeresen saját forrásaik felhasználásával segítik a gyermekek egészséges testi-lelki nevelését és boldogulását. Az intézményben egyre több a speciális, különleges ellátást igénylő gyermek, akik sok esetben alulszocializált környezetből érkeznek, szüleik gyakran komoly életvezetési gondokkal küzdenek.

A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. munkatársai március 9-én olyan speciális csapatépítő programon vettek részt, amely során húsvéti hangulatú ajándékokat készítettek a gyermekotthon lakói részére. Az alkotó munkát képzett iparművészek segítették, így a munkatársak kézügyességétől függetlenül értékes és minőségi ajándékok – bábok, vászontáskák, kártyajátékok és ékszerek – készültek.

Az elkészült tárgyakat a program végén előre kiválogatott adományokkal együtt adták át a munkatársak a gyermekotthon egy képviselőjének: ruhákat, illat- és sportszereket, valamint írószereket készítettek össze a gyerekeknek.

„A csapatépítő programok a karitatív tevékenységeink speciális területét jelentik számunkra. Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyek azon túl, hogy önfeledt, vidám és kreatív tevékenységet jelentenek a kollégáinknak, nemes célt szolgálnak és segítséget jelentenek rászorulók számára” - mondta el Martin Olivér, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

A karitatív program a LifeTraining Kft. szervezésében valósult meg.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél