hirdetés
hirdetés

Mesekönyvgyűjtés rászoruló gyermekek számára

A SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mesekönyvgyűjtő akciót indít a nehéz sorsú gyerekek életének megkönnyítése érdekében.

hirdetés

A mesekönyvek leadhatóak:

Helyszín:

Az ajándékkönyveket az 56-osok terén felállított Máltai-standon várjuk

Időpont:

2017. október 14-én és 15-én, szombaton és vasárnap 9 és 16 óra között.

Interjú lehetőség:

Romhányi Tamás, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Újra a futás fővárosává válik Budapest október 14-én és 15-én. A SPAR Budapest Maratonon® a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR társadalmi felelősségvállalási programjait is bemutatja.Kiváló lehetőség, hogy csatlakozzon a két szervezet közös jótékonysági kezdeményezéseihez. A futóünnep remek alkalom arra, hogy örömünket másokkal megosszuk. Ezért a Szeretetszolgálat és a SPAR mesekönyveket gyűjt a rendezvényen a rászoruló gyermekek számára. A szervezők a SPAR-stand melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen.

A két szervezet másik támogatóprogramja során a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei az ország több mint háromszáz kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. Az „Ide hozzuk a játszóteret!” elnevezésű programban olyan kistelepüléseket keresnek fel, ahol nincsenek szervezett programok, közösségi terek, adott esetben még egy hinta vagy egy homokozó sem várja a gyerekeket. A futófesztiválon a mobil játszóteret meg lehet tekinteni, és ki is lehet próbálni.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél