hirdetés
hirdetés

Rendhagyó vakkóstolás Zánkán

A hazai borhoz értő gasztrobloggereket a Hilltop Neszmély vezetősége és borászai hívták egy rendhagyó eseményre. Pont olyan vakkótolásra szólt a meghívó, amelyet a neszmélyiek saját maguknak is tartanak többször is egy évben saját és más pincészetek borait együtt kóstolva - írja a Turzimus Online.

hirdetés

A kóstolt fajták: Irsai Olivér, fehér cuvée, chardonnay. A különleges vakkóstoló programot Kamocsay Ákos vezette, és a jelenlévő vendéglátók megállapították, a meghívott gasztrobloggerek nagyon profin illatoltak, kóstoltak, köptek, visszakóstoltak, így állítva fel a maguk rangsorát.

Ami még igazán érdekes volt a programban, hogy a vakon kóstolt tételek értékelése során nemcsak az derült ki, ki „lapul” a fekete posztóval letakart palack mögött, hanem a résztvevők megismerhették a kóstolt borok jelenlegi kiskereskedelmi árát is. E téren toronymagasan verte a Hilltop és Kamocsay Prémium a többit, vagyis ár-érték arányban – ami az egyik legfőbb meghatározó a fogyasztó számára a vásárlása során – kimagaslóan jó eredménnyel rendelkeznek a neszmélyiek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél