hirdetés
hirdetés

Sztármarketingest igazolt a Borsodi

Juhász Péter Tibort nevezte ki marketingigazgatónak a Borsodi Sörgyár. Juhász Péter Tibor több mint 15 éves marketinges szakmai tapasztalattal rendelkezik, legutoljára a Magyar Telekomnál dolgozott hasonló pozícióban. Határozott időre kötöttek szerződést vele, hogy miért, alább kiderül.

hirdetés

Juhász Péter Tibor korábban tíz évet töltött el a Procter & Gamble-nél, ahol többek között márkaépítéssel, stratégiai és marketingkommunikációs tervezéssel foglalkozott. A Borsodihoz a telekommunikáció világából érkezik; öt évig tevékenykedett a Magyar Telekom lakossági kommunikációs vezetőjeként, innen tavaly ősszel távozott.

A Borsodi a Kreatív kérdésére azt válaszolta, hogy Juhász határozott időre csatlakozott a céghez, Peresztegi Ágnes távolléte idejére, aki februártól szülési szabadságát tölti. Peresztegi Ágnes 2016 októbere óta irányította a vállalat marketingtevékenységét.

Juhász Péter Tibor elsősorban a Telekomnál töltött időszak alatt számos hazai, valamint nemzetközi díjat nyert a márkával illetve ügynökségeikkel, több alkalommal volt a hazai M+ Listán az Év Hirdetője.

Juhász Péter Tibor

„Azonnal éreztem, hogy a Borsodi Sörgyár, mint a MolsonCoors csoport tagja, az a multinacionális vállalat, ahol egyszerre van jelen a globális és lokális szemlélet, a szakmai profizmus és az emberközpontú kultúra. Külön öröm és kihívás, hogy olyan márkákon dolgozhatok, mint például a Borsodi, Staropramen vagy Miller ebben az izgalmas, megújuló sörpiaci időszakban” – nyilatkozta Juhász Péter Tibor.

Juhász Péter Tibor február 21-től tölti be a Borsodi marketingigazgatói tisztségét.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[220114] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél