hirdetés
hirdetés

Új ügynökségekkel folytatja az Auchan

A Kreatív nemrég számolt be arról, hogy reklám- és médiaügynökségi tender zajlott az Auchannál, ahová tavaly új márkaigazgató érkezett Biró Balázs személyében. A meghívásos tendernek azóta meg is van az eredménye. A Havastól 19 év után búcsúznak, a DDB-it is lecserélik.

hirdetés

A kreatívügynökségi (márkaplatform) tender győztese a Laboratory Group lett, ők lesznek a francia cég lead ügynöksége. A Laboratory a DDB-t váltja, velük két évet dolgoztak együtt. A tender két körös volt, az első körben négy, a másodikban két ügynökség vett részt.

„Izgalmas kihívás számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy a hazai kiskereskedelmi láncok egyik vezető képviselője minket bízott meg a brand új kreatív platformjának és marketingkommunikációs stratégiájának felépítésével” – nyilatkozta Szénássy Alex, a Laboratory Group alapító tulajdonosa.

A Laboratory tendergyőztes csapata
A Laboratory tendergyőztes csapata

A médiaügynökségi tender győztese az Initiative Media lett. A cég a Havast váltja, akikkel 19 évig dolgozott együtt a magyar piacon az Auchan.

Biró Balázs márkaigazgató tájékoztatása szerint jelenleg zajlik még egy btl-tender is, aminek várhatóan nem egy cég kiválasztása lesz a vége, hanem egy több ügynökségből álló pool kialakítása lesz a végeredménye.

Az új márkaigazgató tavaly év közepén érkezett a francia kereskedelmi céghez. Biró Balázs korábban a Telenornál dolgozott, egészen pontosan a Djuice márka vezetője volt, később tanácsadócégeknél és a Zepternél viselt különféle pozíciókat, tavaly június óta márkaigazgató az Auchannál.

Biró Balázs itt még a Djuice vezetőjeként - forrás: Ihungary.hu
Biró Balázs itt még a Djuice vezetőjeként - forrás: Ihungary.hu

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[218813] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél