hirdetés
hirdetés

Új vezető a Takarék Csoport igazgatósága élén

Hollósi Dávid irányítja a Takarék Csoport új igazgatóságát. A három szakterületet – a Takarék Agrár Központot, az ország egészére kiterjedő agrárfinanszírozási hálózatot és a speciális ágazati igényeket kiszolgáló agrártermék-fejlesztési csoportot – is magában foglaló igazgatóság a korábbinál komplexebb és hatékonyabb szolgáltatásokat tud nyújtani az ügyfeleknek.

hirdetés

Hollósi Dávid agrármérnök, agrárközgazdász.Tanulmányai elvégzése óta mindekelőtt az élelmiszer alapanyag-termelés és élelmiszerfeldolgozás finanszírozása területén szerzett kimagasló szakmai tapasztalatot.Legfontosabb feladatának az ügyféligények, ügyféltárgyalások, a finanszírozási elképzelések agrárszakmai támogatását tekinti.

„Az agrárágazat jelentős átalakulás előtt áll, így banki szolgáltatásaival meg kell újulnia a pénzügyi szektornak is. Az elmúlt 10-15 évben stabilizálódó hazai agrártermelés és élelmiszeripari termékpálya most nemzetközi megmérettetés előtt áll, ahol a versenyképesség meghatározó tényező. Ezt az információ megszerzésére és annak felhasználására kész, a digitalizálódó világot értő gazdatársadalom érheti el”– jelentette ki a Takarék Csoport új agrárrészlegének vezetője.

Hollósi Dávid

A Takarék Csoport– versenytársait megelőzve – 2014-ben hozta létre agrárelemzői műhelyét, annak érdekében, hogy a banki versenyben rendkívüli módon felértékelődött mezőgazdasági ügyfélkört magasabb színvonalon, tanácsadó pénzintézetként szolgálja ki. E szakmai részleg fontos szerepet játszik a június végén elfogadott új stratégia azon céljának teljesítésében, miszerint a Takarék Csoport 2021-ig megduplázza részesedését a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások számára kihelyezett új hitelek terén.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél