hirdetés
hirdetés

Vállalati kapcsolatok igazgató a Marsnál

Zuzana Lošáková kinevezésével szeretnék, ha a márkák után jobban megismernék a céget, és annak értékeit is az emberek. 

hirdetés

A szakember a vállalati kommunikációs stratégia részeként csatlakozik a még mindig családi kézben lévő Marshoz. A stratégia célja, hogy 2018-ban a Mars minden közép-európai országban, így Magyarországon is erősítse a vállalati kommunikációját.

Zuzana Lošáková a közép-európai vezetőségi csapat tagjaként a corporate affairs igazgatói posztot fogja betölteni: “Szeretném, ha a közép-európai, így a magyar fogyasztóink is megismernék a termékek álló vállalatot, az értékeinket, valamint azt, ahogyan dolgozunk, gondolkodunk és cselekszünk azért, hogy fenntarthatóvá váljunk egy generáció alatt” – összegzett a frissen kinevezett vezető.

Zuzana Lošáková

Lošáková feladata a külső és belső kommunikáció irányítása mellett a public affairs feladatok ellátása, valamint a külső érdekeltekkel, például szakmai szövetségekkel való kapcsolattartás lesz a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacokat magába foglaló Mars Multisales Central Europe szervezeten belül.

A szakember Szlovákiából érkezett a Mars prágai központjába, 15 éves tapasztalattal rendelkezik a corporate affairs és a PR területén – karrierjét egy PR ügynökségnél kezdte, majd vállalati kommunikációs menedzserként, illetve public affairs menedzserként kapott lehetőséget egy ismert nemzetközi vállalat gyorsan növekvő fogyasztóicikk-szegmensében. Legutóbb egy vezető kiskereskedelmi lánc kommunikációs vezetőjeként dolgozott, ahol a teljes külső és belső kommunikáció, a public affairs és a CSR területeit vezette. Nagy tapasztalata van cégek és iparok képviseletében a kereskedelmi igazgatóságokkal és munkáltatói szövetségekkel szemben - írják róla a közleményben.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cik[218880] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél