hirdetés
2019. január. 16., szerda - Gusztáv.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Élelmiszer Online >> rovataink >> FMCG szakmai hírek
2018-05-02

Akadályokkal, de folytatódik a konjunktúra az élelmiszer-kiskereskedelemben. Előrejelzés és árbevétel-listák.

#2
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2018-01-04

Rögös út előtt állnak a legfontosabb magyar iparágak.

#3
Élelmiszer Online >> karrier
2010-06-02

Az Euler Hermes Magyar Hitelbiztosító Zrt. elnök-vezérigazgatóját, dr. Bárczay Andrást, a cégnél eltöltött 3 év után, Varga Gábor váltja a poszton. 

#4
Élelmiszer Online
2009-07-15
Júniusban fogadta el az Országgyűlés a csődtörvény módosítását. A törvény legtöbb új szabálya szeptember 1-jén lép életbe. Az új szabályozás előnyeiről, illetve hátrányairól Győrfi Attila (Euler Hermes) és Harka Ödön (Harka Ügyvédi Iroda) beszélt a XI. Élelmiszer Szakma Napján. A cikk az előadások rövidített, szerkesztett változata az Élelmiszer júliusi számában jelent meg.
#5
Élelmiszer XVII. évf. 7. szám
Élelmiszer Online >> rovataink >> FMCG szakmai hírek
2009-07-10
Júniusban fogadta el az Országgyűlés a csődtörvény módosítását. A törvény legtöbb új szabálya szeptember 1-jén lép életbe. Az új szabályozás előnyeiről, illetve hátrányairól Győrfi Attila (Euler Hermes) és Harka Ödön (Harka Ügyvédi Iroda) beszélt a XI. Élelmiszer Szakma Napján. A cikk az előadások rövidített, szerkesztett változata.
#6
Élelmiszer Online >> rovataink >> nemzeti értékeink
2009-06-17
A június 10-11-én, nagy sikerrel zajlott Élelmiszer Szakma Napja konferencia prezentációi az alábbi linkeken érhetők el. A konferencia képes beszámolója a jövő hét elején kerül fel az Élelmiszer Online-ra.
#7
Élelmiszer Online >> rovataink >> FMCG szakmai hírek
2009-06-15
A címben olvasható megállapítás nem a szervezőktől származik: a konferencia „törzsrésztvevői” közül többen fogalmaztak így a június 10-11-én rendezett kétnapos konferencia végén. Az idén új, impozáns környezetben, a balatonfüredi Anna Grand Hotelben tartott rendezvényen több mint 160 résztvevő követte a programot. A konferenciáról a jövő hét elejétől honlapunkon, júliusi lapszámunkban pedig magazinunkban láthatnak képes összeállítást. Az előadások szerkesztett változatait pedig folyamatosan közöljük mind nyomtatott, mind online formában. Az alábbiakban felsorolásszerűen olvashat az elhangzott előadásokról.
#8
Élelmiszer XVI. évf. 6. szám
Élelmiszer Online >> rovataink >> FMCG szakmai hírek
2008-06-10
.A „Milyen lehetséges stratégiákat követhetnek az élelmiszerláncok, hogy megvédjék a veszélyben levő árrésüket?” című jelentésében az Euler Hermes, a világ vezető hitelbiztosítójának gazdasági és ágazati szakértői áttekintik a szektor jelenlegi helyzetét, valamint az élelmiszer-kiskereskedelem nemzetközi kilátásait. Az elmúlt évben az élelmiszerláncok a külföldi árrésük javítása érdekében fokozták a stratégiai újrapozicionálásukat: azokban az országokban, ahol piacvezető pozícióval rendelkeznek, konszolidálták a piaci részesedésüket.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha belegondolok, hogy mikor kezdték el Magyarországon is árulni az instant kávét, vagy az első ehető üveges majonézt, akkor úgy tűnik, igencsak le vagyunk maradva. De ha a másik oldalról nézem, akkor ennyivel tovább tudtunk piacra járni, és valódi élelmiszereket vásárolni. A reklámok minden esetre zseniálisak egytől-egyig!

Valóban az élménymarketing lenne a jövő kulcsa? És ha igen, minden márkának és célcsoportnak való? Kissé tripes elmélkedés Sas István előadása kapcsán.

Már a HVG Extra Pszichológia magazinjának kritikájakor megírtuk, hogy itthon is egyre menőbb a pszichológia, nos, a fent említett mestermű, a Mindennapi Pszichológia és a mellettük csak bulvárlapnak nevezhető Nők Lapja Psziché után a Kreatív is betör a piacra, amely ősszel Üzlet és Pszichológia címmel indít újságot.