hirdetés
2018. október. 18., csütörtök - Lukács.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2018-01-12

A vállalat számára rendkívül mozgalmasan telt a tavalyi esztendő.

#2
Élelmiszer Online >> rovataink >> kereskedelem
2017-11-02

Központi fekvésével segíti az infrastruktúrát, és szeretnék garantálni a 24 órás belföldi kiszállítási időt.

#3
Élelmiszer Online
2017-10-11

Első helyen végeztek a Debreceni Egyetem élelmiszermérnök hallgatói a “KnowinFood” versenyen.

#4
Élelmiszer Online >> rovataink >> FMCG szakmai hírek
2013-07-15

Immár negyedik alkalommal rendeztek Hungarikum Napokat Nagyszebenben. 

#5
Élelmiszer Online
2009-05-29
Románia a magyar élelmiszerek második legnagyobb fogadójává vált tavaly. Ennek oka, hogy egyrészt közel van, másrészt agrárgazdasága fejletlen, harmadrészt nőtt a lakosság vásárlóereje.
#6
Élelmiszer Online
2008-05-30
Három romániai bevásárlóközpont üzemeltetésének átvételéről állapodott meg a TriGranit a benne 25 százalékban tulajdonos osztrák Immoeasttel.
#7
Élelmiszer Online >> rovataink >> kereskedelem >> Reál
2008-02-06
A román Piata hírügynökség jelentése szerint megkezdődtek az új Carrefour hipermarket kivitelezési munkálatai Nagyszeben városában. Az áruház a jövő évben nyitja meg a kapuit.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha belegondolok, hogy mikor kezdték el Magyarországon is árulni az instant kávét, vagy az első ehető üveges majonézt, akkor úgy tűnik, igencsak le vagyunk maradva. De ha a másik oldalról nézem, akkor ennyivel tovább tudtunk piacra járni, és valódi élelmiszereket vásárolni. A reklámok minden esetre zseniálisak egytől-egyig!

Valóban az élménymarketing lenne a jövő kulcsa? És ha igen, minden márkának és célcsoportnak való? Kissé tripes elmélkedés Sas István előadása kapcsán.

Már a HVG Extra Pszichológia magazinjának kritikájakor megírtuk, hogy itthon is egyre menőbb a pszichológia, nos, a fent említett mestermű, a Mindennapi Pszichológia és a mellettük csak bulvárlapnak nevezhető Nők Lapja Psziché után a Kreatív is betör a piacra, amely ősszel Üzlet és Pszichológia címmel indít újságot.