hirdetés
2019. január. 22., kedd - Vince, Artúr.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Élelmiszer Online
2018-10-31

Javítani kell a hazai búzatermesztés versenyképességét.

#2
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2016-09-21

Vállvetve könnyebben megfelelhetnek majd a kihívásoknak.

#3
Élelmiszer Online
2010-04-16
Miközben Magyarországon egyre lázasabb munka folyik a földkérdés jogi rendezésében, a világon felgyorsultak a határokon átnyúló földszerzési akciók. Napról napra újabb országok iratkoztak fel a külföldön termőföldet szerzők listájára. Az alábbi cikk az Élelmiszer áprilisi számában jelent meg.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha belegondolok, hogy mikor kezdték el Magyarországon is árulni az instant kávét, vagy az első ehető üveges majonézt, akkor úgy tűnik, igencsak le vagyunk maradva. De ha a másik oldalról nézem, akkor ennyivel tovább tudtunk piacra járni, és valódi élelmiszereket vásárolni. A reklámok minden esetre zseniálisak egytől-egyig!

Valóban az élménymarketing lenne a jövő kulcsa? És ha igen, minden márkának és célcsoportnak való? Kissé tripes elmélkedés Sas István előadása kapcsán.

Már a HVG Extra Pszichológia magazinjának kritikájakor megírtuk, hogy itthon is egyre menőbb a pszichológia, nos, a fent említett mestermű, a Mindennapi Pszichológia és a mellettük csak bulvárlapnak nevezhető Nők Lapja Psziché után a Kreatív is betör a piacra, amely ősszel Üzlet és Pszichológia címmel indít újságot.