hirdetés
2018. december. 17., hétfő - Lázár, Olimpia.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2018-01-04

A tudósok a szentjánosbogarak megvilágításáért felelős enzimek segítségével alkották meg a teremtményeket.

#2
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2012-09-28

A hideg beköszöntével lassan elkezdődik a karácsonyi készülődés.

#3
Élelmiszer XVII. évf. 8-9. szám
Élelmiszer Online >> rovataink >> márkák
2009-09-04
Unilever Magyarország Kft. Márka: Lipton Univer Márka: Univer Coca-Cola Magyarország Márka: Fanta
K&L ’96 Kft. Márka: Yagua Zwack Unicum Nyrt. Márka: Óbester  S.P.I.N. Kft. Márka: Pokka / egészséges japán üdítőitalok SIÓ-Eckes Kft. Márka: SIÓ Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Márka: Dr. Oetker Duo Puding HARIBO Hungária Kft. Márka: HARIBO PLAYBEV CEE Kft. Márka: Playboy  Szamos Marcipán Kft. Márka: Szamos Csokoládé Műhely  Gyermely Zrt. Márka: Gyermelyi tészt  Hamé Márka: Hamé MARS Magyarország Értékesítő Bt. Márka: Pedigree Beiersdorf Kft. Márka: NIVEA FOR MEN SáGa Foods Zrt. Márka: Sága Szívküldi 
Kraft Foods Hungária Kft. Márka: Sport
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha belegondolok, hogy mikor kezdték el Magyarországon is árulni az instant kávét, vagy az első ehető üveges majonézt, akkor úgy tűnik, igencsak le vagyunk maradva. De ha a másik oldalról nézem, akkor ennyivel tovább tudtunk piacra járni, és valódi élelmiszereket vásárolni. A reklámok minden esetre zseniálisak egytől-egyig!

Valóban az élménymarketing lenne a jövő kulcsa? És ha igen, minden márkának és célcsoportnak való? Kissé tripes elmélkedés Sas István előadása kapcsán.

Már a HVG Extra Pszichológia magazinjának kritikájakor megírtuk, hogy itthon is egyre menőbb a pszichológia, nos, a fent említett mestermű, a Mindennapi Pszichológia és a mellettük csak bulvárlapnak nevezhető Nők Lapja Psziché után a Kreatív is betör a piacra, amely ősszel Üzlet és Pszichológia címmel indít újságot.