hirdetés
2019. január. 16., szerda - Gusztáv.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Élelmiszer Online >> rovataink >> kereskedelem
2018-06-04

Akvizícióval erősíti pozícióit és munkahelyeket teremt Waberer György a vámszolgáltatások piacán.

#2
Élelmiszer Online >> rovataink >> aktuális
2011-09-01

A Raben Group véglegesítette a Wincanton német közúti szállítmányozási hálózatának, illetve a csehországi, magyarországi, lengyelországi és szlovákiai operációjának akvizícióját.  

#3
Élelmiszer XVI. évf. 6. szám
Élelmiszer Online >> karrier
2008-06-10
A Waberer’s Holding vezérigazgatója egy éven át vezeti a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségét. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének küldöttgyűlése megválasztotta az új, soros elnököt: mától egy éven át Wáberer György, a Wáberer-csoport tulajdonoselnök- vezérigazgatója tölti be ezt a posztot. Az 51 éves szakember a Waberer’s Holding alapítója, elnök-vezérigazgatója és többségi tulajdonosa. A cégcsoport a nemzetközi szállítmányozás, a közúti fuvarozás, a logisztikai és a vámszolgáltatások piacvezetője Magyarországon és Közép-Európában.
#4
Élelmiszer Online
2008-05-20
A következő egy évben Wáberer György, a Wáberer-csoport tulajdonos-elnök-vezérigazgatója tölti be a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöki posztját.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha belegondolok, hogy mikor kezdték el Magyarországon is árulni az instant kávét, vagy az első ehető üveges majonézt, akkor úgy tűnik, igencsak le vagyunk maradva. De ha a másik oldalról nézem, akkor ennyivel tovább tudtunk piacra járni, és valódi élelmiszereket vásárolni. A reklámok minden esetre zseniálisak egytől-egyig!

Valóban az élménymarketing lenne a jövő kulcsa? És ha igen, minden márkának és célcsoportnak való? Kissé tripes elmélkedés Sas István előadása kapcsán.

Már a HVG Extra Pszichológia magazinjának kritikájakor megírtuk, hogy itthon is egyre menőbb a pszichológia, nos, a fent említett mestermű, a Mindennapi Pszichológia és a mellettük csak bulvárlapnak nevezhető Nők Lapja Psziché után a Kreatív is betör a piacra, amely ősszel Üzlet és Pszichológia címmel indít újságot.