hirdetés
hirdetés

Angliában megalkották a gyógysört

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a gyógysör most is csak egy vicces kifejezés arra, hogy hogyan lehet a leggyorsabban enyhíteni a másnapos fájdalmakat, nos, annak tévednie kell. Most ugyanis egy a szó szoros értelmében vett gyógysörről lesz szó, amely nagyon sok embernek könnyítheti meg a mindennapjait.

hirdetés

Az enyhébb menopauzás tünetek rengeteg nő életét keserítik meg szinte észrevétlenül. A fáradékonyság, a hirtelen hangulatváltozás, valamint az alvászavarok mind olyan dolgok, amelyekkel együtt lehet élni, de hosszútávon nagyban rontják az életminőséget.

Ennek vethet most véget az angliai Portsmouth Brewery sörfőzde, amelynek a vezérigazgatója, Joanne Francis azt állítja, hogy a legújabb sörük segít a nőknek, hogy elviselhetőbbek legyenek a változókori évek.

Hosszú évekbe tellett mire sikerült megvalósítanunk ezt az ötletet a piacon, de végül sikerült.

Fotó: Portsmouth Brewery
Fotó: Portsmouth Brewery

A Libeeration megalkotása előtt rengeteget konzultáltunk szakértőkkel, ennek megfelelően kiválogattuk azokat az alapanyagokat, amelyek hatása a legjobban segítheti a menopauzás panaszokkal küzdőket – mondta Francis.

A főzde a recept véglegesítése előtt gyógyszerészekkel is egyeztetett, hogy a sörbe ne kerülhessenek olyan alkotóelemek, amelyek nem alkalmazhatók együtt bizonyos menopauzás készítményekkel, mivel ahogy mondják: a nők egészsége a legfontosabb.

(forrás: 24.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél