hirdetés
hirdetés

Prix de Beauté – A szépség nagydíja

A JOY magazin immáron 16. alkalommal rendezte meg a Prix de Beauté – A szépség nagydíja – eseményét. A díjazásban a szakmai zsűri mellett a magazin olvasói is aktívan részt vettek – egy microsite-on adhatták le szavazataikat kedvenc márkáikra. Az elismerések kiosztására egy exklúzív gálavacsora keretein belül került sor.

hirdetés

Idén öt díjat nyertek el a versenyen a dm termékei: Bio- és Natúrkozmetikum kategóriában az alverde Beauty & Fruity arclemosója, valamint a Dekorkozmetikumok – kéz kategóiában a trend IT UP Soft Matte körömlakkjai is  első helyezést értek el.  Dekorkozmetikumok – száj kategóriában a trend IT UP Ultramatt ajakrúzst, illetve a Hajformázás kategóriában a Balea Magical Schimmer spray-t második helyezéssel jutalmazta a zsűri.

A dm márkák közül a DONTODENT Black Shine fogkréme nyert el harmadik helyezést a dentálhigéniás termékek közül.


„Büszkeséggel tölt el minket, hogy ismét díjazták a dm márkás termékeinket. Külön öröm, hogy a hazai piacra 2017 tavaszán bevezetett trend IT UP márkával két kategóriában is értünk el helyezést - ez remek visszajelzés a vásárlók, valamint a szakma részéről! - mondta Kanyó Roland, a dm Kft. PR és marketing menedzsere a díj kapcsán.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél