hirdetés
hirdetés

Trendi karácsonyi díszítések

A klasszikus arany, ezüst, piros és kék színek mellett bronz, fehér és fahatású ünnepi dekorációkkal, és a hagyományostól eltérő formájú díszekkel készül az Auchan a karácsonyra. A többféleképpen kombinálható trendi, sajátmárkás kellékekkel a vásárlók ünnepi hangulatot varázsolhatnak otthonukba, akár a tradicionális, akár a modernebb, extravagánsabb stílus áll hozzájuk közelebb. Természetesen a karácsonyfa sem hiányozhat az ünnepi kínálatból, továbbra is sokan keresik a vágott és földlabdás fákat, de várhatóan idén is nagy lesz a kereslet a műfenyők iránt.

hirdetés

Az Auchan tapasztalatai szerint a magyarok a karácsonyi készülődést a lakásdekorációs és kültéri kellékek beszerzésével kezdik, majd az ünnepek közeledtével egyre erősödik az igény a karácsonyfák és a karácsonyfadíszek iránt is.

Az áruházlánc különleges ajánlatai között idén találkozhatunk egyesével is kapható, egyedi díszekkel és izzókkal, kültéri projektorokkal, illetve a karácsonyi asztal megterítéséhez szükséges termékekkel.

Az áruházba látogatók továbbá többféle adventi koszorú közül válogathatnak. Akik pedig szívesen készítik el maguk az asztaldíszeket, a koszorú alaptól a gyertyákig, szalagokig mindent megtalálhatnak a polcokon. Az Auchan egészen karácsonyig, hétről hétre különféle ünnepi akciókkal várja a vásárlókat.

Egyedi gömbök és trendi geometrikus formák

Az Auchan mindig az aktuális trendeknek megfelelően állítja össze dekorációs termékei színválasztékát, így az idei év ünnepi kellékei között az elegáns ezüst, arany, piros és kék színek mellett megjelentek a bronz, fehér, rózsaszín és lila árnyalatok is, amelyek bátran kombinálhatóak egymással.


A legújabb irányzatoknak megfelelően az Auchan kollekciójában a letisztult, egyszínű díszítő kellékek mellett idén is megtalálhatóak az extravagáns, fényes, különleges szín- és formavilágú dekorelemek, amelyek egy kis játékot visznek a hagyományosabb megjelenésű ünnepi szettekbe is.

A vásárlók körében nagyon népszerű különleges díszek, figurák és geometrikus formák, mint például az erdei állatok, a gyémántalakú fenyőfadíszek, a mikulásdíszek vagy a natúr fa kellékek mellett idén is széles kül- és beltéri világító égősorokkal várja az áruház a vásárlókat. A sajátmárkás, Actuel dekorációk mindegyikére jellemző a kiváló ár-érték arány.

Széles fenyőfa és díszfenyő választék

Az Auchan vásárlói leginkább a középméretű, vágott, Nordmann-fenyőfákat keresik, de egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nagyobb, 2-3 méter magas fák, illetve a műfenyők is. Az áruházba látogatók idén továbbá luc, ezüst és cukorsüveg fenyőfák közül válogathatnak, és olyan különlegességekkel is találkozhatnak a kínálatban, mint a grincsfa vagy az előre feldíszített, cserepes (konténeres) fenyőfa.


Az áruházi tapasztalatok alapján a magyarok többsége ezüstvasárnap, egy héttel szenteste előtt szerzi be a karácsonyfát, amelynek ára 3 500 forint és 12 000 forint között alakul. A vállalat a szezonban több mint 10 000 darab fenyőfát értékesít.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél