hirdetés
hirdetés

Új köntösben a Snickers, Twix és Mars csoki

A Snickers, Twix és Mars Bites termékek falatnyi formában is debütáltak a piacon. A csokik továbbra is az ikonikus ízkombinációt és a megszokott hozzávalókat tartalmazzák, a visszazárható csomagolásba rejtett kockák azonban sokkal praktikusabbak a korábbi kiszerelésnél.

hirdetés

A Snickers, Twix és Mars Bites nagyszerű útitárs az iroda felé vezető úton vagy egy hosszabb kiránduláson, hiszen könnyen elfér az autó kesztyűtartójában, de az új kiszerelés a konyhai kreativitásnak sem szab határt.

A csokoládé, mogyoró, karamell és nugátkrém együttesének köszönhetően a Snickers Bites (136 g) minden kockája igazi energiabomba. Akár barátokkal indulunk szurkolni a kedvenc focicsapatunknak, akár egy hétvégi kirándulást tervezünk a szabadba, jó, ha ott lapul a táskában.

 

A Twix Bites (140 g) a jól ismert rudacskák helyett apró kockákba rejtve kényeztet a csokoládé, karamell és ropogós keksz hármasával. Egy zacskó harapnivaló édesség a délutáni tea vagy kávé mellé, amit egy-egy jó történet mellett a kollégákkal is megoszthatunk.

 

A nugáttal és karamellel töltött Mars Bites (136 g) falatoknak éppolyan nehéz ellenállni, mint a nagyobb kiszerelésű csokoládészeletnek. Legyen szó egy hétvégi partiról vagy a kedvenc esti sorozatunkról, az apró falatkák tökéletes jutalmat jelenthetnek egy hosszú nap végén.


(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél