hirdetés
hirdetés

Van élet az IT-n túl

A világ legrangosabb franchise eseményén, a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) 2018. évi kongresszusán az Anjuna Ice Pops, másfél évvel ezelőtt alapított magyar vállalkozás képviseli hazánkat.

hirdetés

A Nemzetközi Franchise Szövetség negyedik alakommal hirdette meg a legígéretesebb fiatal (21 és 35 év közötti) franchise hálózat tulajdonosokat támogató "NextGen in Franchising" programját.

A kezdeményezés célja, hogy a világ 20 legígéretesebb induló franchise (vagy ahhoz kapcsolódó) vállalkozás tulajdonosainak átfogó képzést, támogatást nyújtson, segítve őket a biztos és dinamikus fejlődésben.

Minden évben több száz 21 és 35 év közötti jelenlegi vagy leendő franchise tulajdonos mutatja be üzleti tervét, motivációs levelét és videós bemutatkozóját annak reményében, hogy elnyerje ezt a rangos elismerést.


Az idei évben Magyarországról egyedüliként a két huszonéves fiatal által alapított Anjuna Ice Pops jutott be a legjobbak közé, képviselve hazánkat a nemzetközi versenyen, ahol bemutathatják vállalkozásukat a vezető franchise hálózatok tulajdonosainak, illetve az eseményre látogatóknak.

A vegán jégkrémeket készítő és értékesítő cég tulajdonosai Szabó Milán és Szalay József a kezdetektől egyedi brand-et építettek saját fejlesztésű termékeiknek, melynek célja, hogy összehozza a tudatos táplálkozást a jégkrém evés élvezetével.


Jelenleg két egységük működik Budapesten, de a pozitív vásárlói visszajelzéseknek, illetve számos megkeresésnek köszönhetően országszerte további franchise üzletek nyitása várható.

A franchise világ legjelentősebb kiállítására és versenyére Phoenix-ben kerül sor 2018. február 9-13 között. A NextGen in Franchising megmérettetés jelentőségét mutatja, hogy a legjobban szereplő vállalkozások a New York Times hasábjain is bemutatásra kerültek.

A versenyről és a cégről bővebb információt ezen a linken olvashatnak.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél