Lidl Beszállítói Akadémia Bázis Nap - Program

A Lidl Bázis napján azokat a gyártókkal találkozik, akik készítményeikkel – malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták – szeretnének a Lidl beszállító partnerévé válni. A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTELA REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT. A REGISZTRÁLTAKAT E-MAIL-BEN ÉRTESÍTETTÜK A RÉSZLETEKRŐL. (x)

hirdetés

Kedves Partnerünk!

A LIDL Magyarország 2016-ban tovább szeretné növelni hazai beszállítói körét, ezért a diszkontlánc „LIDL Beszállítói Akadémia” címen eseménysorozatot indított. Az év során 4 különböző időpontban és helyszínre meghívta azokat a hazai vállalkozásokat, amelyek szeretnének a diszkontlánc beszállító partnerei lenni.
A negyedik LIDL Beszállítói Akadémia Bázis Napja az alapélelmiszerek termékkörére fókuszál.
A Bázis Napon várjuk azon gyártókat, akik termékeikkel – malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták – szeretnének a LIDL beszállító partnereivé válni.

Időpont: 2016. december 12.

ZSÁMBÉK, SZÉPIA BIO & ART HOTEL ****
2072 Zsámbék, Nyárfás utva 2.

Ha az Ön vállalkozása:

• Alap élelmiszerek, - malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták termelésével, előállításával foglalkozik
• kiváló és számítható minőségben termel,
• szívesen részt venne saját márka termékfejlesztésben,
• megbízható beszállító,
• szívesen bővítené hazai és exportpiacait,
• hosszú távú üzleti kapcsolatokat keres

JÖJJÖN EL a LIDL Beszállító Akadémia BÁZIS NAP-jára!

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Regisztráció: www.elelmiszer.hu/lidlakademia

PROGRAM

9.30–10.00 REGISZTRÁCIÓ

10.00–10.10 KÖSZÖNTŐ

10.10–10.30 Az ételek sava-borsa
Élelmiszerek – alapanyagok, amelyek mindennapi étkezésünk sava-borsát adják, amelyekre mindig építünk.
Előadó: Csillag-Vella Rita, GfK Hungária

10. 30 – 11.30 Alapvető élelmiszerek, amelyek nem hiányozhatnak a fogyasztók konyhájából. Modernkori kihívások a malomipari termékek, étkezési olajok, lekvárok, tojás, cukor, cukorhelyettesítő készítmények, főzési alapanyagok, fűszerek, ízesítők, ecetfélék, folyékony szószok, konzervek, tészták piacán.

Hogyan látják az érdekvédelmi szervezetek, szövetségek képviselői az érintett piacok lehetőségeit?

Előadók:


10.30–10.50
Potsa Zfia, főtitkár, Magyar Gabonaszövetség

10.50–11.10 Németh József, elnökségi tag, Országos Fűszerpaprika Terméktanács

11.10–11.30 KÁVÉSZÜNET


11.30–12.00 A Lidl keresi az új együttműködési lehetőségeket. Mit vár el jövendő partnereitől a Lidl?

Előadó: Szilágyi Ákos, food beszerzési ügyvezető, Lidl Magyarország

12.00–13.00 EBÉD


13.00 – Workshop, személyes egyeztetések

 

 

hirdetés

Címkék

Cikk[197888] galéria
hirdetés