hirdetés
hirdetés

1 millió forinttal segítette a Budaörsi Állatmenhelyet a Lidl

Sikeresen zárult a Lidl Magyarország „Telitálka” elnevezésű kezdeményezése, melynek eredményeképpen több mint 1 millió forint adomány gyűlt össze a Budaörsi Állatmenhely számára. A támogatás 3,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből a menhely 140 lakójának másfél hónapos ételellátását tudják biztosítani.

hirdetés

Nagy érdeklődéssel zajlott a diszkontlánc „Telitálka” elnevezésű játéka, melynek keretében a gazdiktól várt háziállatukat megörökítő fotókat közösségi oldalán a vállalat, melyekre azután szavazni lehetett. A cél a segítségnyújtás volt, hiszen a fotókra leadott minden egyes szavazat 10 Ft-ot jelentett a Budaörsi Állatmenhely számára. A program sikerét és az összefogás erejét mutatja, hogy a 3 hét alatt összesen 1200 fotó érkezett, a leadott voksok alapján 1 015 300 Ft gyűlt össze. A támogatás 3,5 tonna állateledel megvásárlását teszi lehetővé, melyből a menhely 140 lakójának, 80 kutyának és 60 macskának másfél hónapos ételellátását tudják biztosítani.

„Nehéz helyzetben van a menhely, sok az állat, aminek komoly költségei vannak. Jelenleg szükség lenne a kennelek és kifutók felújítására és természetesen nagyon fontos a jó minőségű állateledel folyamatos biztosítása is. Támogat bennünket az önkormányzat, de abból mindezt nem tudjuk fedezni, ezért minden segítséget nagy örömmel fogadunk. Hálásak vagyunk az embereknek, hogy a Lidl közreműködésével segítettek bennünket” mondta Császár Margit, az Állat és Természetvédők Budaörsi Egyesülete által működtetett Budaörsi Állatmenhely vezetője.

A Lidl kezdettől fogva kiemelt hangsúlyt helyez a társadalmi felelősségvállalásra, ezúttal a gondoskodó gazdira váró, hátrányos helyzetben élő állatoknak szeretett volna a rendelkezésére álló eszközökkel segíteni.  „Mi emberek vagyunk a felelősek a menhelyre jutott állatok sorsáért, ezért nekünk is kell rajtuk segíteni. Nagy öröm számunkra, hogy ennyi ember érezte fontosnak a támogatást, s közreműködésükkel egy picit könnyebbé tudjuk tenni a menhelyen élő állatok életét” – mondta Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációs vezetője.

A Budaörsi Állatmenhelyről: http://www.budaorsiallatmenhely.hu/

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél