hirdetés
hirdetés

E-töltőket telepít a Penny Market

Ma már egyre több elektromos autót látni az utakon, a Penny Market pedig az igényekre reagálva ingyenesen használható e-töltőt telepít a diszkontlánc Hős utcai és Könyves Kálmán körúti áruházának parkolójába. A Hős utcai eszközt már üzembe is helyezték.

hirdetés

A Penny Marketnek köszönhetően június végétől ingyenesen tölthetjük fel villanyautónkat két frekventált budapesti áruházuknál. Az intelligens, gyors és biztonságos smart elektromosautó-töltők a Hős utcai és a Könyves Kálmán körúti üzletük parkolójában kapnak helyet. Előbbit már igénybe is lehet venni, míg a körúton is hamarosan üzembe helyezik.

A számtalan funkcióval rendelkező smart töltőoszlop rendkívül biztonságos, és a töltési pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban tölthetjük fel ingyenesen elektromos járműveinket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. A töltési folyamat egyszerű és kényelmes, amelyet a Plug & Charge (Csatlakozz & Tölts) választásával, internet (például okostelefon) segítségével, illetve a telefonos hotline-on keresztül is elindíthatunk.

A töltőoszlop egyik fontos előnye, hogy képes az elektromos járművekkel kommunikálni az adott autóra vonatkozó aktuális adatokról. A diszkontlánc 2019. január 1-jéig további 60 áruházi parkolójában gondoskodik e-töltőállomás kialakításáról.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[208695] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél