hirdetés
hirdetés

Megnövelt kínálattal és raktárkészlettel várja az ünnepeket a Penny

Az idén 20 éves Penny Market erre a karácsonyra is megnövelt termékkínálattal és raktárkészlettel készül, az ünnepi termékeket már októberben elkezdték kihelyezni a polcokra.  Az áruházlánc forgalma egész évben folyamatosan növekszik, ez a tendencia még tovább fokozódik a karácsonyi időszakban.

hirdetés

Az elmúlt években az ünnepi termékek közül elsősorban a szaloncukor, nem élelmiszer kategóriában pedig a kisebb ajándéktárgyak eladásai emelkednek ki. Szintén jelentős mennyiség fogy a főzéshez kapcsolódó alapanyagokból, tejfölből, tejszínből és tejből is.

Az áruház erre a karácsonyi időszakra kiemelt akciókkal és új reklámfilmmel is készül, amelyben a központi elem a Penny prémium termékválogatása a Selection lesz. Az egyedi, prémium válogatás és a szezonális termékek külön kihelyezést kapnak a boltokban.

„2016-ban nyitottuk meg 207. üzletünket Magyarországon, forgalmunk az új üzleteknek, bővülő termékkínálatnak és új szolgáltatásoknak köszönhetően folyamatosan növekszik. A karácsony számunkra, mint a többi kereskedelmi vállalat számára is egy, a forgalom tekintetében, kiemelkedően fontos időszak.” – mondta Jens-Thilo Krieger a Penny Market Magyarország vezérigazgatója.

A Penny Market évek óta szorosan együtt működik civil szervezetekkel és az ünnepi időszakban számos akciót szervez a támogatásukra. Az áruházlánc kiemelt partnere az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítvány, melyet a vásárlók bizonyos termékek megvásárlásával tudnak támogatni. Az így összegyűlt összeget pedig a Penny kiegészíti. Az akciónak köszönhetően sikerült az elmúlt években egy buszt és víztisztító berendezést is vásárolni a szervezet számára. Az idei évben is tovább folytatta ezt a hagyományt a Penny Market. 2016-ban 6 millió forint értékű adomány gyűlt össze és ezzel sikerült támogatni az alapítványt közösen a vásárlókkal, aminek eredményeként egy betegfigyelő monitorrendszert fognak kiépíteni.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél