hirdetés
hirdetés

Doroti Pack Kft. – Mélyhúzásos rendszerű csomagolás

Az élelmiszeripari feldolgozó piacon egyre nagyobb szerepet kapnak a DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek.

hirdetés

Az élelmiszerek egyre elterjedtebb csomagolási formája a mélyhúzásos rendszerű csomagolás. Az élelmiszeripari feldolgozó piac eszközeinek tekintetében pedig egyre nagyobb szerepet kapnak a DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek, illetve egyéb feldolgozó tevékenységhez kapcsolódó eszközök, úgy, mint szeletelő gépek, kutterek, tumblerek, töltőgépek.

dorotiSíkfóliás mélyhúzó vákuum csomagológépek alkalmazása esetén Ön a csomagolástechnika legnagyobb teljesítményű és legjobb minőségű eszközeit alkalmazza! Ezen eszközök ugyanis alkalmatosak minden olyan ipari területen, ahol nagy mennyiséget szükséges minőségi módon, mégis költséghatékonyan, precízen és gyorsan csomagolni.
A DorPack csomagológép sokkal több, mint egy készülék. A DorPack mára minőségi csomagolást, egyedi igényekhez való illeszkedést és innovatív technológiai megoldásokat jelent a csomagolástechnika területén. A Doroti PACK Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt az Ön követelményeinek megfelelően a kitűzött cél elérése érdekében.

Mi a cél?

Megalkotni egy olyan eszközt, mely segítségével az Ön terméke hosszú távon versenyképes és sikeres lehet.

A DorPack csomagológép professzionális megoldást jelent a vízszintes mélyhúzásos csomagolás területén. A síkfóliából kialakított mélyhúzott formák csomagjai hatékonyan alkalmazhatók széles termékskálán, úgy, mint az élelmiszer-, hús-, baromfi-, tej-, sütő-, gyógyászati és ipari termékek vonatkozásában.

Szolgáltatásunk központi eleme az egyénre szabott megoldásokban rejlik. Elengedhetetlenül fontos figyelmet fordítani a termelés biztonságosságára, mely tudjuk, hogy Önnek rendkívül sokat jelent. Csapatunk készen áll, s igyekszik a legrövidebb idő alatt megoldani az esetlegesen felmerülő javítási, karbantartási és alkatrész ellátási feladatokat is. Forduljon hozzánk bizalommal! (x)

Doroti PACK Kft.

8558 Csót, Rákóczi F. u. 74.
Tel.: +36 89/354 277
Fax: +36 89/354 494
Web: www.doroti.hu
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

doroti

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél