2017. március. 23., csütörtök - Emőke.

Aktuális

A Lidl Bázis napján, Zsámbékon, a Szépia Bio&Art Hotel konferenciatermében a diszkontlánc beszerzői azokkal a gyártókkal találkoztak, akik készítményeikkel – malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták – szeretnének a Lidl beszállító partnereivé válni.

A Lidl Bázis napján azokat a gyártókkal találkozik, akik készítményeikkel – malomipari termékek, tojás, olaj, cukor, főzési alapanyagok, fűszerek, porok, szószok, konzervek, tészták – szeretnének a Lidl beszállító partnerévé válni. A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTELA REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT. A REGISZTRÁLTAKAT E-MAIL-BEN ÉRTESÍTETTÜK A RÉSZLETEKRŐL. (x)

A Lidl beszerzői ezúttal az impulzív vásárlásra ösztönző termékeket (édesipari termékeket, snackeket, delikát termékeket, szénsavas üdítőket, szeszipari termékeket, borokat) előállító gyártókkal találkoztak. 

Impulzív Nap a LIDL-lel. A LIDL Beszállítói Akadémia vendégei ezúttal az impulzív termékeket előállító gyártók lesznek. A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE VALÓ TEKINTETTEL A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT! A REGISZTRÁLTAKAT E-MAIL-BEN ÉRTESÍTJÜK A RÉSZLETEKRŐL.

Az egészséges táplálkozást és vitalitást támogató termékeket gyártó beszállítók számára rendezett nagy sikerű találkozó célja ezúttal is a hazai beszállítói kör bővítése volt.  

Vitalitás nap a LIDL-lel, 2016. június 28. Működjünk együtt, legyen ön is a beszállító partnerünk! LIDL Beszállítói Akadémia a friss és fagyasztott zöldség-gyümölcs, aszalványok, bio-, funkcionális élelmiszerek, ásványvizek és gyümölcslevek piacán szereplő vállalkozások számára.

A hazai beszállítói kör bővítése  érdekében a Lidl idén „Beszállítói Akadémia” címmel indított eseménysorozatot. Az első, 2016 május elején, nagy érdeklődéssel fogadott rendezvényre a friss élelmiszerek termelésével, előállításával foglalkozó beszállítók kaptak meghívást.

Friss nap a LIDL-lel, 2016. május 9. Működjünk együtt, legyen ön is a beszállító partnerünk! LIDL Beszállítói Akadémia a vörös és fehér hús, tej-, tejtermék és pékáru piac szereplői számára.

A Lidl számára 2016-ban is kiemelt fontosságú a hazai beszállítók körének bővítése.

hirdetés