hirdetés
hirdetés

A Népsziget takarításában segítettek a Tesco önkéntesei

Ezzel ők is csatlakoztak a vállalat országos önkéntes programjához, melynek célja, hogy az egyes helyi közösségek támogatásában, a fenntartható, élhető környezet kialakításában a Tesco ilyen módon is részt vegyen. 

hirdetés

A Tesco vállalati felelősségvállalásának fő célkitűzése az értékteremtés: értéket teremteni a közösségek számára, az ott élők igényeinek meghallgatásával és bevonásával.

Az áruházlánc több mint 210 áruházával és 22 000 munkatársával szorosan kapcsolódik a helyi közösségekhez, ennek megfelelően az országos önkéntességi program a vállalati felelősségvállalás fontos részét képezi a Tescónál. A program célja, hogy az egyes közösségekben élő emberekkel együtt, az általuk megfogalmazott szükségletek figyelembe vételével, maradandó, értékes segítséget nyújtson a helyi közösségeknek.

Tesco önkéntesek a Népszigeten

2011-ben a vállalat több száz munkatársa több mint 2500 munkaórát töltött el önkéntes munkával. Több tucat hazai település épülete és közterülete szépült és újult meg a Tesco önkéntes csapatoknak köszönhetően.

2012-ben a budapesti Váci úti Tesco is bekapcsolódott az önkéntes programba. A XIII. kerületi áruház 10 önkéntese nem csupán a Tesco csapatépítő kezdeményezését fogadta örömmel, de az is lelkesítette őket, hogy munkájukkal saját környezetüket segíthetik. Április 21-én, szombaton a kerületben található Népsziget nagytakarításában vettek részt az áruház munkatársai. A munkához szükséges eszközöket az áruházlánc biztosította a vállalat önkéntesei számára, akik a jövőben is folytatni kívánják az ilyen típusú, helyi közösséget segítő munkát.

„Budapesti kollégáimmal együtt örülünk, hogy segíthettünk és tehettünk azért, hogy szebbé váljon a Népsziget. Továbbra is célunk, hogy olyan önkéntes programokat valósítsunk meg, amelyek valódi segítséget nyújtanak a közösségeknek, amelyeknek mi is tagjai vagyunk. Szeretnénk élő, tartalmas kapcsolatokat kialakítani, együtt épülni és építeni. Ezért is folytatjuk tovább az elkezdett munkát, a jövőben további településekre terjesztjük ki önkéntes programunkat” – mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél