hirdetés
hirdetés

A vásárlás Extra élménye

Pénteken nyitotta meg kapuit Magyarország harmadik Tesco Extra áruháza

Tesco Extra áruházzá alakult a budapesti, Váci úton lévő hipermarket, hogy a vásárlók igényeit egy új, modern környezetben elégíthesse ki. A legújabb Extra áruház több mint 5000 új termékkel bővítette kínálatát.

hirdetés

TescoA Tesco arra törekszik, hogy az újonnan átalakított áruházában a választék, a szolgáltatások sokszínűsége, az áruházi környezet, a személyzet felkészültsége és a kiszolgálás is extra minőségű legyen. Az ország egyik legmodernebb hipermarketje, a Váci úti Tesco Extra több mint 5000 új terméket kínál vásárlóinak, és eladóterébe önkiszolgáló pénztárakat és új szolgáltatási egységeket is bevezetett. Az elmúlt hónapok átalakítása során többek között megújult az áruház péksége, csemege-, sajt és húspultja, borválasztéka, műszaki és ruházati osztálya. De a „bolt az áruházban” koncepció keretében az eladótérben külön Tesco Optika és Tesco Telefon szaküzlet is található. Azok, akik a vásárlás közben szeretnének feltöltődni, a grillpult mellett kialakított kávézóban mindezt megtehetik különféle kávékülönlegességek fogyasztásával.

A Tesco Extrákat jellemzi, hogy a megszokott, kedvező árak és közkedvelt termékek mellett a vásárlókat széles áruválaszték és kényelmesebb környezet várja.

A Váci úti áruház megújult, exkluzív péksége például több mint 40 új termékkel bővítette választékát, sőt igénybe vehető egy önkiszolgáló kenyérszeletelő is. Új, esztétikus és modern pultok épültek. A pékség a hagyományos péktermékek mellett immár alacsony szénhidráttartalmú termékeket és biopékárut is kínál az egészséges életmód híveinek.

A Tesco Extra ruházati osztályát is átalakították. A megnövelt alapterületen (1800 m²) még szélesebb ruházati kínálat található, mely már most felsorakoztatja a legújabb kollekciókat. Az áruház babaosztálya is újjászületett, a modern kialakítás és a letisztult színvilágnak köszönhetően a vásárlók otthonosan érezhetik magukat a vásárlás során. A kellemes hangulatot sugárzó, minimalista stílusú bútorok és egyedi kiegészítők között könnyen megtalálhatók a keresett termékek.

A Tesco Extra áruház elektronikai osztályán felkészült munkatársak állnak a vásárlók rendelkezésére, akik előzetesen szakmai tréningeken vettek részt, hogy megfelelő szaktudással segíteni tudjanak az érdeklődőknek eligazodni az extra műszaki cikkek között. Az Extra áruház elektronikai osztálya vadonatúj választékkal és látványos kihelyezéssel várja a vevőket. Újdonság az áruházban felállított TV fal, amelynek segítségével akár 3D televíziók működése is kipróbálható a helyszínen.

Az eladótérben kiépített új üzletek egyike a Tesco Optika, ahol előzetes bejelentkezés alapján bárki igénybe veheti az ingyenes szemvizsgálatot és megvásárolhatja az általa kiválasztott designer keretet, kontaktlencsét vagy a vizsgálat eredményei alapján elkészített szemüveget. Színvonalas kiszolgálással és vonzó ajánlatokkal várja a vevőket a Tesco Telefon szaküzlet is, mely mind a három mobil szolgáltató termékeit, valamint kártyafüggetlen készülékeket kínál.

A Tesco kiemelt figyelmet fordít környezete megóvására, ezért a legújabb Tesco Extra áruházában is  létrehozta az Újrahasznosító pont és visszaváltó centrumát, melynek köszönhetően egy helyen válthatóak vissza az elektromos/elektronikai-, a fólia-, a papír-, az üveg-, a vállfa- és a kupakhulladékok is.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél

Élelmiszer-FMCG hírek első kézből

  • napi friss hírek, érdekességek
  • kutatások, elemzések
  • exkluzív riportok
  • szakmai konferenciák
  • képzések, tréningek
Iratkozzon fel hírlevelünkre
Ne maradjon le a legfontosabb szakmai hírekről!
Élelmiszer-FMCG hírlevél