hirdetés
hirdetés

Egyszerűsíti a kapcsolattartást a Tesco Szállítói információs vonala

A Tesco bevezeti a Szállítói információs vonal szolgáltatást, így partnerei közvetlenül, egyetlen forrásból kapnak választ kérdéseikre egy online felület segítségével. A sikeres lengyelországi tesztet követően az áruházlánc Magyarország mellett Csehországban és Szlovákiában is bevezeti a szolgáltatást, ami így mostantól minden közép-európai szállító, valamint a Tescóval együttműködést kereső vállalat számára is elérhető.

hirdetés

Az információs vonal egyszerűsíti a partnerekkel folytatott együttműködést. Az új online felülettel egyszerűbb lesz a kapcsolatfelvétel az adott területért felelős munkatársakkal. A Tesco pénzügyi, logisztikai, beszerzési és disztribúcióval kapcsolatos kérdésekben ajánlja partnereinek az ingyenes, non-stop elérhető szolgáltatást, amely angol, cseh, magyar, lengyel és szlovák nyelven áll rendelkezésre. A szállítók így közvetlenül, egyetlen forrásból kapnak választ, hétköznap feltett kérdéseikre – ráadásul garantáltan 48 órán belül.

Az elmúlt évben a Tesco a Közép-Európában bevezetett intézkedéseivel egyszerűsítette a vállalat működését és kapcsolatait a szállítókkal. A közép-európai működést összefogó egységes üzletág kialakítása után az áruházlánc létrehozta a Product (Beszerző) csapatot, amelynek tagjai a termékek teljes életciklusát nyomon követik. Ezt követően a vállalat megalakította a szállítói elégedettséggel foglalkozó egységet, akik az együttműködés és a kölcsönös megértés elősegítésén dolgoznak.

A Tesco rendszeresen végez elégedettségi felmérést a szállítók körében az együttműködéssel kapcsolatban, hogy a legmegfelelőbb módon reagálhasson a felmerülő igényekre. Az átláthatóság és a kétoldalú folyamatos párbeszéd elősegítése érdekében a vállalat új kommunikációs csatornákat rendszeresített: létrehozta a Szállítói hírlevelet, a Szállítói információs vonalat és a nemzetközi szállítói Ne hallgass! vonalat, valamint szállítói konferenciákat is szervez.

A szolgáltatást a https://helplineforsuppliers.com oldalon érik el a Tesco partnerei.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél