hirdetés
hirdetés

Scan & Shop: tovább egyszerűsíti a vásárlást a Tesco

Több áruházban is bevezeti Scan & Shop technológiáját itthon a Tesco, amely tavaly ősszel mutatta be a módszert a budaörsi egységében – számol be a HVG.

hirdetés

Hamarosan újabb Tesco-áruházakban (Győr, Budapest Fogarasi út, Szeged, Debrecen) is találkozhatnak majd a Scan & Shop megoldással a vevők – mondta a Pénzcentrum szerint Nusserné Molnár Judit, a lánc szakértője az Internet Hungary 2016 konferencián.

A szolgáltatás nem csak a klubkártyával rendelkezők számára lesz elérhető.

A Tesco tavaly ősszel indította el ezt a szolgáltatást Budaörsön. A vásárlók a bejáratnál elvehetnek egy kézi készüléket, amellyel be kell olvasni a kosárba tett termékek vonalkódját. A fizetés a kijelölt Scan & Shop kasszáknál történik, ahol le kell olvasni egy összesítő vonalkódot, majd fizetni.

Az új technológiai megoldás azzal is jár, hogy 4-6 munkavállalóval többet kell foglalkoztatniuk azokban az áruházakban, ahol működik. Az ő feladatuk, hogy megmutassák az eszköz használatát a vevőknek, a bolt több fontos pontján is.

Nusserné Molnár Judit szerint vannak olyan vásárlók, akik kimondottan azért járnak Budaörsre, mert ezzel az eszközzel szeretnek vásárolni, sőt más áruházak dolgozói is elmennek, hogy kipróbálják az új technológiát.

A Tesco további fejlesztéseket is tervez, többek között a mobiltelefonos fizetések felé is nyitnak – írta a beszámoló. A lánc az önkiszolgáló kasszákból is többet akar üzembe állítani az országban.

(forrás: HVG)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél